Творчість
|
|
Лесик | Дата: Субота, 19.07.2008, 16:20 | Повідомлення # 61 |
Admin
Група: Адміністратори
Статус: Offline
| Це книга про відьм і про те як їх катувати і знищувати. написана спеціально для Святої Інквізиції ще в Середньовіччі.
Я в контактi Перша істота, яку створив Бог, говорила тільки "Hello world" і помирала
|
|
| |
del | Дата: Субота, 19.07.2008, 16:23 | Повідомлення # 62 |
Група: Видалені
| То взагалі-то не з тої книги. Додано (19.07.2008, 16:23) --------------------------------------------- А дещо автобіографічна розповідь
|
|
| |
Лесик | Дата: Субота, 19.07.2008, 16:34 | Повідомлення # 63 |
Admin
| Я й не казав, що то з неї. І взагалі зав"язуй зі своїм вєдьомством. Це зараз не в моді.
Я в контактi Перша істота, яку створив Бог, говорила тільки "Hello world" і помирала
|
|
| |
del | Дата: Субота, 19.07.2008, 16:38 | Повідомлення # 64 |
| А тоді що зараз в моді?(Крім Пласту звичвайно)
Повідомлення відредагував Оленка - Субота, 19.07.2008, 16:38 |
|
| |
Лесик | Дата: Субота, 19.07.2008, 17:12 | Повідомлення # 65 |
Admin
| Британський камуфляж, шкіряний армійський пояс-портупея і Head&Shoulders
|
|
| |
del | Дата: Неділя, 20.07.2008, 00:09 | Повідомлення # 66 |
| буду знать Додано (19.07.2008, 23:18) --------------------------------------------- Та й не одна я така у нас в станиці. Додано (20.07.2008, 00:09) --------------------------------------------- Нас як мінімум троє.
Повідомлення відредагував Оленка - Неділя, 20.07.2008, 00:09 |
|
| |
Ivan-nebo | Дата: Неділя, 20.07.2008, 10:03 | Повідомлення # 67 |
Самотній майстер слова
Група: Модератори
| Відьм троє? ого... вже можна серіали знімати.
Viva, Україно!
|
|
| |
del | Дата: Неділя, 20.07.2008, 11:25 | Повідомлення # 68 |
| я своїх здавать не буду.Стережіться нас!!!
|
|
| |
mamay | Дата: Неділя, 20.07.2008, 12:10 | Повідомлення # 69 |
Активний учасник
Група: Провідники
| Quote (Oles) вєдьомством. Це зараз не в моді. Слиш, чувак, ти нє гоні... Оленка, а хто третій???
Та йдіть ви в *****(змінено модератором і царьком всія форуму).......
|
|
| |
del | Дата: Неділя, 20.07.2008, 12:11 | Повідомлення # 70 |
| Ну це тільки здогадки,я поки не впевненна.
|
|
| |
mamay | Дата: Неділя, 20.07.2008, 12:22 | Повідомлення # 71 |
Активний учасник
| Вопрос знімаєм...
Та йдіть ви в *****(змінено модератором і царьком всія форуму).......
|
|
| |
del | Дата: Неділя, 20.07.2008, 22:59 | Повідомлення # 72 |
| Навіщо будувати ті мости Й проходячи,безжально їх Топтати. Навіщо вірити, Навіщо довіряти, Навіщо бути поруч І кохати? Навіщо будувати, Коли ти добре знаєш, Що доведеться руйнувати. Навіщо вихваляти, Навіщо обіцяти, Навіщо щось казати й почувати. Навіщо це робити, Коли ти знаєш, Що скоро ти захочеш це все вбити! Навіщо прокладаєш стежку в серце, Тихенько підкрадаєшся й захоплюєш його, Коли ти хочеш не його лиш одного. Та вбити почуття-це біль, Та ти цього мабуть не знаєш. Та пам'ятай, Що міст не склеїш клеєм І не збереш докупи мовою своєю. Його потрібно пильнувати І більш за все-оберігати, Коли ти хочеш почувати Й близьку людину поруч мати. Старайся все житті робити І почуття не загубити Через дрібниці у житті Тримай свій міст на висоті! І знай,як розірвеш, То ти назад вже не складеш І почуття не повернеш. Ти може зразу й не збагнеш, Що втраті тій немає меж. Та без того,хто був поруч, А тепер не має- Життя скінчиться, Все-його не має. Не буде більше суму Й радощів не буде. Не буде більше щастя і турбот, Не буде більш розваг й веселощів, Що були лише наші. Не буде більше тих прощань Й придуманих нами привітань. Не буде. Не буде більше нічого. Не буде більше нічого в світі, Бо міст розпався, Все... Кінець... Дорослі діти.
|
|
| |
Murchibik | Дата: Вівторок, 22.07.2008, 23:46 | Повідомлення # 73 |
Розвідник
| Оленка, вклоняюсь перед талантом. Тупо порвала на шматки) Молодець. Хоча ні, не так, от так МОЛОДЕЦЬ!!! Тепер правильно <_<
|
|
| |
Оленка | Дата: Середа, 23.07.2008, 22:42 | Повідомлення # 74 |
Активний учасник
| Дякую Мурчику. Додано (23.07.2008, 22:42) --------------------------------------------- Асфальтове місто, З бетонних сердець, Рухомих істот, Що зрубали коріння Природи і життя Залишивши собі, Лиш уміння робити роботу Й терпіння... Керовані рухи їх- Хаос-система, завжди лиш дотична До суті, Але проміжна. Між небом і брудом, Горінням і тлінням, Живою водою І пляшкою дна. Не власним теплом, А лише сподіванням Залишати у холоді Поруч когось. Й холодне в моїй голові запитання: "Чи в світ цей проникло звірячеє щось?" Але ж це люди, Люди всюди, Так,просто ідуть Туди-сюди... Люди,люди Люди всюди Та... Кожен лиш сам В собі,й в собі...
Твій новий світ, Ти віриш у нього, Приречуючи на гибель своїх ворогів. Твій новий світ, Твій храм на крові, Він завжди буде тільки твій.
Повідомлення відредагував Оленка - Середа, 23.07.2008, 22:43 |
|
| |
Лесик | Дата: Четвер, 24.07.2008, 22:23 | Повідомлення # 75 |
Admin
| Геніально! Чудесно! Просто неперевершено!!! МОЛОДЕЦЬ!!!!!!!!!!
|
|
| |