Неділя, 05.05.2024
Пласт НСОУ-Станиця Кіровоград
Меню сайту
Міні-чат
500
Наше опитування
Звідки ви дізналися про наш сайт?
Всього відповідей: 20
Головна » 2008 » Листопад » 6 » День станиці Київ
День станиці Київ
19:44
День станиці присв'яченний 20-літтю відродженню Пласту в Україні та Києві.
"У пошуках традицій"

Шановні подруги та друзі пластунки та пластуни, а також пластові приятелі!

Цього та наступного року вся Україна святкує 20-ліття відродження Пласту. Саме у 1988-1989 рр. у Львові, Києві та інших містах були перші спроби відновити діяльність пластової організації спочатку на неофіційному, підпільному рівні, а потім і офіційно. Активну допомогу цьому процесу здійснювали пластуни з діаспори. Багатьох ініціаторів відродження Пласту і його перших учасників вже, нажаль, немає серед нас. Ще більше тих. хто зберігав вогонь Пластової Ватри закордоном і мріяв передати його в Україну теж відійшли у кращий світ. Багато цікавих подій, традицій і пригод того часу можуть просто бути забуті. У нас є шанс гідно подякувати і приділити достойну увагу всім учасникам руху за відродження нашої організації - почати збирати і розвивати наші пластові традиції. Тому,

Станична Пластова Старшина запрошує вас стати активним учасником відзначення Дня Станиці Київ 2008 "У пошуках традицій".

Свято відбуватиметься 15 листопада з 15 по 19 годину (про остаточне місце проведення буде повідомлено в понеділок 10 листопада). Програма пропонує два рівні участі. Перший - активний глядач. Для цього потрібно прийти у однострої або (за умови його відсутності) у національному строї, попередньо переглянувши матеріали у додатку Це дасть змогу прийняти участь і вікторині "Я знаю історію станиці Київ" і отримати пластові подарунки.

Другий рівень - учасник програми. Для цього група пластунів (новацькі гнізда, рої. юнацькі курені, гуртки, старшопластунські та сеньйорські курені чи неформальні об'єднання) чи пластуни індивідуально мають зголосити номер тривалістю до 5 хв. Номер має стосуватися пластових традицій: цікаві непоширенні церемонії, забуті пісні, інсценізація важливих для історії нашої організації подій, тощо. Вітається звернення до першоджерел ("Життя в Пласті", спогади пластунів, тощо) чи до пластунів і пластових приятелів які мають стосунок до відродження Пласту в Україні чи достатній досвід пластування, щоб могти поділитися спогадами та традиціями. Якщо у вас немає ідей до кого можна звернутися по допомогу - пишіть на адресу організаторів і вам обов'язково допоможуть. Номери треба зголосити до 12.11, номери зголошені пізніше не будуть включенні в програму. Програма включатиме не більше 5-ти номерів. Пріоритет матимуть ті, які будуть зголошенні якумога раніше та змістовніше. На оцінку впливатимуть повнота інформації (що передбачається робити, яка мета номера, які технічні елементи планується задіяти), вказання джерела чи джерел, які були використанні в процесі підготовки, чи матиме номер якесь продовження (включення традиції в церемоніали частини яка її віднайшла, проведення якогось заходу за темою номер, тощо).

Також програма передбачає багато приємних сюрпризів та несподіванок. Тому не втрачайте час - зголошуйтеся вже!

Контакти організаторів:
plast.kyiv@gmail.com, тема "День станиці"
8 050 380 05 15 Славко Юрчишин

дні станиці Київ завжди дуже класно проходять. багато пластунів з Львова, Тернополя, Франика, Вишгорода, звісно - Києва. в бланку зголошення номера треба вказати хто зголошує, назву, мету, тривалість, кількість задіяних акторів, короткий опис, потреба в тех. забезпеченні, джерела, використані в підготовці номера та можливість розвитку теми номера в подальшому[i]

Переглядів: 970 | Додав: Інопланетянка | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 1
11.11.2008
Про місце проведення Дня Станиці
"У пошуках традицій"
присвяченого 20-літтю відродженню Пласту в Україні та Києві.

Готуйсь, СКОБ, подруги та друзі!

Наше свято відбуватиметься 15 листопада у суботу з 15 по 19 годину у
Міжнародному інституті менеджменту за адресою вул. Шулявська, 10/12 В.

Нагадуємо, що завтра закінчується термін зголошення номерів для участі
в програмі. Дякуємо всім, хто вже зголосився!
Вкладка для учасників програми, які зголосять номери вчасно відсутня.
Для всіх решта - 2 грн.

Контакти організаторів:
plast.kyiv@gmail.com , тема "День станиці"
8 050 380 05 15 Славко Юрчишин


Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Календар новин
«  Листопад 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Пошук
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пласт-НСОУ © 2024