У Шури спитай шо він там бачив Додано (08.09.2008, 21:03)
---------------------------------------------
Тінь.
Кінець однієї події неодмінно кладе початок іншій...Наше життя-неперервний ланцюг,котрий то прямий і зрозумілий,то звивистий і безвихідний.Іноді ми самі губимось в цьому безперервному ланцюгу подій, і вже припиняємо помічати найбільш важливіші з них,і лиш потім,коли вони стають історією,ми скажемо,що саме це,було найдивовижнішим і неповторним у житті.
Сьогодні такий вечір,коли хочеться просто зупинитись і задуматись.Життя йде,а ми не чуємо її поступу,котрий з кожним днем,все далі й далі віддаляється.На столі стоїть світильник,у кімнаті ні душі,лише довга тінь,сіра,майже чорна.Вона увібрала в себе всю темінь моєї душі,котра вириваючись назовні,тепер відбивається на стіні.Це вона-чорна,являється мені єдиною сповиднецею.Вона стоїть і слухає моє мовчання,котре я не в силах порушити.Я втомилась від постійної брехні,котра переповнює кожного.Гарні слова приховують нечестиві мотиви.А ми всі з цим змирились і живем,продовжуючи ховатись за стіну фальшивих слів.
Брехня вже стала частиною нас,ми відносимось до неї,як до невід'ємної частини нашого буття.Вона,подібно маслу,зменшує тертя,-кажемо ми,у виправдовування собі.І кожен обережно ступає у світ,оберігаючи недоліки й промахи від вселюдного огляду.Але темна пляма,всюди слідуюча за нами,нагадує про те,ким ми є насправді.